Pilih bahasa anda
Prudential BSN Takaful

Janji Temu
Kunjungan Cawangan

Ingin mengunjungi kami? Biarkan kami membantu anda membuat janji temu agar anda tidak perlu menunggu ketika kunjungan anda.

Pengumuman

Sila rujuk di sini untuk operasi perkhidmatan cawangan sepanjang tempoh PKP/PKPB/PKPP.

Nota penting

Sejajar dengan situasi semasa COVID-19 bagi mengawal pergerakan orang ramai, kami menghadkan jumlah pengunjung ke cawangan kami.

Sebaiknya, kami menggalakkan anda untuk menggunakan saluran dalam talian yang tersedia untuk melakukan pembayaran, transaksi perkhidmatan layan diri dan penyerahan dokumen. Sekiranya anda benar-benar perlu mengunjungi cawangan kami, sila buat janji temu, nyatakan keadaan kesihatan anda dan sejarah perjalanan terkini sekurang-kurangnya 1 hari bekerja lebih awal. Apabila janji temu anda disahkan, sila datang ke cawangan kami tepat pada waktunya.

Pilih cawangan terdekat

A lady smiling while listening to music

Permohonan Takaful Jarak Jauh

Bagi menyesuaikan diri dengan norma baharu yang menggunakan perjumpaan maya dan memastikan keselamatan anda terjaga, kami memperkenalkan Permohonan Jarak Jauh kepada anda agar anda boleh berhubung dengan Ejen Takaful kami pada bila-bila masa melalui panggilan video atau telefon tanpa perlu bertemu secara fizikal lagi.
Mulakan