Pilih bahasa anda
Seorang lelaki memeriksa nadi pada jam tangan

Pulse by Prudential Aplikasi Kesihatan

Aplikasi dikuasakan AI yang memahami anda sebagai individu untuk memenuhi keperluan kesihatan anda
Muat turun sekarang
PruBSN COVID-19 Care

PruBSN
COVID-19 Care

Kini PERCUMA untuk Pengguna Pulse Baharu. Muat turun dan Daftar Sekarang!
Untuk perlindungan COVID-19 anda, sekiranya berlaku jangkitan COVID-19 atau kesan sampingan susulan imunisasi (AEFI) yang serius selepas vaksinasi COVID-19 yang diluluskan. Hanya RM 36 untuk perlindungan selama 6 bulan. Dapatkan sekarang di Pulse.
Selanjutnya
PRUServices

Akses sijil takaful anda di hujung jari!

Dengan PRUServices, melihat dan mengakses maklumat sijil anda sangat mudah dan di hujung jari! Anda juga boleh menyemak semula jika perlindungan semasa anda sesuai dengan tahap kehidupan terkini anda. Hanya masukkan nombor Kad Pengenalan atau nombor sijil anda untuk memautkan sijil takaful PruBSN.
Selanjutnya
#moodoftheday

Peraduan #MoodOfTheDay

Senarai pemenang Peraduan #MoodOfTheDay kini diumumkan! 🤩 Jika anda adalah salah satu pemenang peraduan ini, sila isikan butiran anda dalam borang https://forms.microsoft.com/r/ysWPSUPLja untuk kami menyampaikan hadiah anda. Kami ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang mengambil bahagian, dan berharap anda telah mengenali diri anda dengan lebih baik ke arah minda yang sihat and sejahtera! 🤗
Selanjutnya

Jadi, bagaimana ia berfungsi?

Aplikasi Pulse menjadikan kesihatan dan kecergasan mudah untuk anda agar anda dapat melakukannya mengikut cara tersendiri.

Satu pasangan memegang cawan sambil memandang ke luar tingkap

Terkini dan semasa dengan kesihatan

Pastikan anda sentiasa mengikuti perkembangan semasa tentang segala-galanya yang berkaitan dengan kesihatan dan kesedaran kesihatan melalui bacaan artikel, berita, tip kesihatan dan acara global dalam satu landasan
Selanjutnya
Seorang lelaki dan tiga orang wanita tersenyum ke arah kamera semasa berbaring

Sertai kami dalam Komuniti Saya

Berinteraksi dengan ahli komuniti yang mempunyai minat yang sama dan jadilah sebahagian dari komuniti ini agar anda boleh berkongsi dan pelajari lebih banyak mengenai kesihatan sesama ahli komuniti.

Mula menjaga kesihatan anda

Muat turun Pulse di telefon sekarang dan jadilah pakar kesihatan dan kecergasan anda sendiri


Soalan Lazim | Terma & Syarat | Terma Dompet PulsePolisi Privasi